trends thoughts

Nedenfor har jeg samlet nogle af de seneste modetrends. Her ser vi igen, at "gamle" trends bliver nytænkt eller bare bliver ”in” igen. Det er tydeligt, at moden skifter i en mere eller mindre regelmæssig cyklus.

Er der en tendens, som du har indført i din garderobe?

Billederne er fundet på PINTEREST.

Pink: Det er en farve, som virkelig er kommet tilbage i modebilledet. Den farve designes i mange materialer og fås overalt. De lyserøde outfits til kvinder findes i mange designs både diskrete og mere bemærkelsesværdige modeller. Vælger man at gå med matchende sæt, er stilen i hvert fald gennemført fra top til tå.

Grøn: Håbets farve oliven, græs eller lime trender. Den græsgrønne farve har for alvor sat sit spor. Man ser farven alle steder. Grøn har nemlig sneget sig ind adskillige steder i dette års danske sommermode, og endda i alle nuancer lige fra den stærke græsgrønne til den mere afdæmpede oliven. Det vil både se rigtig godt ud, hvis man styler et helt outfit i den grønne farve eller vælger at køre farven i enten over- eller underdel.

Skuldre: Mange designs laves med fokus på skuldrene. Det er hverdagsklassikere med fine skulderdetaljer. Det kan være detaljer, som overdimensionerede skulderpuder, pufærmer, off-shoulder- kjoler, toppe med ekstra bare skuldre. Hokuspokus, lad skuldrene være i fokus.

Åben ryg: Det er hverdagsklassikere med en flot åben ryg. I denne sæson er designerne enige om, at vores rygge skal have masser af opmærksomhed. Det er jeg helt enig, da det er en god trend. Det kan være meget pænt med en top med høj halsudskæring og åben ryg.

Læder: Gå all in på et fuldt læderlook i samme farveskala. Under den københavnske modeuge var læder eller detaljer af det at spotte i næsten alle shows.

Metalliskskær: Skab wauw-effekt! Dit look kan ikke blive shiny nok. Da forårs- og sommermoden blev vist, slentrede mange af modellerne henad catwalken i et særligt skær. Flere looks var stylet med metalliske elementer som shiny skjorter eller nederdele.

Det gode håndværk: Aldrig har der været større fokus på gedigent håndværk og tailoring, end der er lige nu. Det taler til dig, der ønsker klassisk pænt tøj med en god pasform, som ikke er de omskiftelige trends. Tøj, du kan have hængende i klædeskabet for evigt. Godt håndværk er jakkesættet, det feminine pencilskirt, de smukke skjorter og den superanvendelige frakke i et klassisk snit.

Synes godt om