Top 5 favourites

Ej nu skriver vi altså april i kalenderen. Derfor har jeg fundet mine fem favoritter for måneden. Det er sager, som jeg har brugt ekstra meget i marts. Det er indenfor kategorierne: tøj, skønhed og bolig.

Urban Mansions & Apartments

Denne inspirerende bog har jeg kigget og læst meget i. Bogen præsenterer internationalt urbant boligdesign i palæer og exceptionelle lejligheder, der viser den store mangfoldighed af deres funktion og designmuligheder. Der er mange smukke billeder af rum i industriel stil og interiør fra byer over hele verden.

Mavala Scientifique neglehærder

Jeg har brug for at opbygge stærke og flotte negle, så jeg bruger produktet flere gange om ugen. Produktet binder de enkelte neglelag sammen, hærder neglene og forhindrer spaltning i neglene. Jeg synes, at jeg kan se en forbedring i mine negle.

House of Kaarigari lysestager

Minimalistiske lysestager lavet af cremet hvid marmor. Disse lysestager har jeg egentlig først lige modtaget, men jeg synes bare, at de skulle med, da de er så pæne. Jeg har også bestilt den mellemste størrelse, så det ligesom fuldender looket. De er så fine at have stående på coffee table books på sofabordet. De kan bruges med søjlelys samt fyrfadslys.

Louis Vuitton taske

Det er min y-taske, og jeg bruger den rigtig meget. Den har en god størrelse, og der kan lige være det mest vigtige plus lidt mere. Jeg elsker, at den både kan bruges som crossover og håndtaske. Jeg elsker crossovertasker, da det er skønt at have armene fri. Jeg synes tit, at skuldertasker falder ned over skuldrene. Mine tasker skal være i god kvalitet, og det er også derfor, at jeg ikke har så mange. Kvalitet fremfor kvantitet.

Hunkemöller morgenkåbe

Denne morgenkåbe er så fin. Den er skøn at tage på og hygge i hver morgen, inden jeg gør mig klar. Kåben er lavet i ribbet fleecemateriale, så den er utrolig blød og behagelig at have på.

Synes godt om