Top 5 Favourites

Endnu en måned er ovre, og vi skriver snart februar i kalenderen. Så jeg har fundet mine fem favoritter for denne måned. Det er sager, som jeg har brugt ekstra meget her i januar. Det er indenfor kategorierne: tøj og skønhed.

Ecooking Multibalm

Denne multibalm kan anvendes på mange områder fx læber, hænder og albuer. Den fugter og heler, og den Indeholder bl.a. arganolie og olivenolie. Jeg bruger den som læbepomade, men jeg har ikke brugt den så meget på det sidste, da man har skullet bruge mundbind mange steder. Men ellers plejer jeg at bruge denne læbepomade meget. Den er så god og holder længe. Det er vigtigt at pleje sine læber.

Tromborg dagcreme

Dette er en kombineret dag- og natcreme, der kan det hele. Den giver næring og energi til huden samt virker opbyggende på bindevæv og cellestrukturen. Jeg bruger den morgen og aften. Det gode ved den er, at den hurtigt absorberes i huden og efterlader den silkeblød.

Giorgio Armani AP THE YULONG

Denne parfume er en unik aromatisk kombination af sort og grøn te. Parfumen dufter af en røget og samtidig frisk duft af både citrus og træ. Jeg synes også, at flakonen er smuk, elegant og moderne. Det er en rigtig god parfume, som jeg tit har taget på.

Style Addict strik

Denne fine strik er essentiel for vinteren, da den holder en varm. Den er tætsiddende, men den er så behagelig at have på. Det kan tydeligt mærkes, at den er i god kvalitet. Jeg er vild med farven og de fine detaljer med imiterede hornknapper, kraven og det ribbede materiale.

New Balance 530 sneakers

Disse sneakers er både cool og sporty, og så kan de styles med alt fx kjoler, jeans eller fine bukser. Det er en æstetisk sko, men også en sko med høj komfort. Dette er helt klart mine yndlings sneakers. Jeg er så glad for de fine klassiske farver. Jeg passer godt på dem, men jeg bruger dem også meget. De er så behagelige at gå i.

Synes godt om