things I couldn’t live without

Efter at have tænkt længe kom jeg på seks ting, som jeg personligt ikke ville kunne leve uden. Det er sværere end, det ser ud til kun at skulle vælge seks ting. Jeg skulle jo sætte en begrænsning for mig selv. Udover de allervigtigste som min kæreste og familie (+ mad, vand og luft). Jeg elsker smukke ting fx lækkert tøj eller fede møbler, men leve uden - det ville jeg godt kunne, hvis jeg nødvendigvis skulle. Her kommer de seks ting, som jeg ikke ville undvære:

  • Min telefon (og oplader): Jeg bruger den både på farten og hjemme. Ikke kun til at gå på nettet og holde kontakt med folk, men jeg bruger den også til en masse andet fx fotografering, tage noter og holde styr på aftaler i kalenderen.
  • Makeup: Generelt er det noget, som jeg bruger til dagligt. Hudpleje- og skønhedsprodukter kan jeg godt lide at bruge. Det er vigtigt at pleje sin hud, og man ser bare altid friskere ud med lidt makeup.
  • Tøj: Jeg ved godt, at tøj er en selvfølge, men derudover betyder tøj også noget for mig. Det er en interesse, og det at style et outfit med forskellige materialer og farver er noget, som jeg ikke ville kunne undvære at have mulighed for.
  • Tandbørste (og oplader): Det er så vigtigt at have en god tandhygiejne. Jeg synes, at ens tænder skal plejes og være pæne, så man har lyst til at smile til andre.
  • Tørshampoo: Ens hår skal ikke vaskes for tit, så tørshampoo redder bare håret imellem vaskene. Jeg bruger det også som stylingsprodukt.
  • Mit medlemskab til fitness: Jeg elsker at bruge min krop, være aktiv og ikke mindst se resultater. Efter træning har man altid en dejlig fornemmelse i kroppen.

Synes godt om

Kommentarer