Refresh your home

Viskestykker - House of Harmony (Her) / Forklæde - Svanefors (Her) / Grydelapper - Svanefors (Her) / Karklude - Classics Textiles of Sweden (Her)

Man skal ikke undervurdere betydningen af at have pæne tekstiler i sit hjem. Tekstiler er med til at skabe hygge og varme i boligindretningen. Med de rette tekstiler kan man skabe den stemning og stil, som man ønsker i sit hjem. Og man skaber ligesom en lille forandring i hjemmet ved køb af nye tekstiler. Det betyder noget, at man har noget anvendeligt og samtidig pænt at bruge i hverdagen. Jeg synes, at folks valg af tekstiler i hjemmet sætter et personligt præg på det indtryk, man får, når man besøger dem.

Med BGA.dks udvalg af tekstiler kan man pifte et hvert rum op i ens hjem. De har noget til alle rum & stile. De har så mange fine produkter til rigtig gode priser, hvor alle kan være med.

Jeg har valgt at gå efter køkkentekstiler, fordi vi trængte til nogle nye i køkkenet. Både viskestykker og karklude skal jo udskiftes hver dag for, at man har en god hygiejne. Jeg synes altså, at man fornyer køkkenet lidt, når man køber nye flotte køkkentekstiler. Jeg blev positivt overrasket over, at produkterne er i en rigtig god kvalitet. De kommer til at holde i mange år. Karklud, forklæde og grydelapper er i ren bomuld, og viskestykkerne er i materialerne rami og bomuld. De er super bløde og lækre at røre ved. Jeg valgte at køre lyse farver, fordi det er stilrent, og de naturlige farver passer bedst til vores køkken. Det er produkter, som vi bliver glade for at bruge i hverdagen. Jeg er især glad for at kunne tage forklæde på, når jeg skal bage i køkkenet.

Nu har jeg valgt de køkkentekstiler, som var mine favoritter, men der er så mange fine tekstiler også indenfor andre kategorier fx som sengetøj, puder, badtekstiler, plaider og måtter på BGA.dk. Har I en favorit?

Jeg vil anbefale jer at tjekke juleudsalget ud hos BGA.dk, som har op til -40% lige nu.

Reklame / Indlæg lavet i samarbejde med BGA.dk

Synes godt om