Products from Rituals

Jeg går meget mere op i mode, end jeg gør i skønhed, men jeg mener stadig, at det er vigtigt at bruge nogle gode og plejende produkter til sin hud. De hudplejeprodukter, som jeg bruger, skal være af en god kvalitet. Det handler om at passe på sin hud. Jeg har været så heldig at modtage mange lækre produkter fra RITUALS. Alle deres produkter er af høj kvalitet til en god pris. RITUALS har et meget stort udvalg af produkter og forskellige serier, der har hver sin duft og koncept. Jeg har glædet mig meget til at lære disse produkter at kende og måske tilføje dem til min hudplejerutine. Jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg om de produkter, som jeg har modtaget. Jeg har delt produkterne op efter serie. Mine favoritserie er stadigvæk "The Ritual of Jing", og derudover må Sugar Polish og natural niacinamide booster være mine nye favoritter af alle disse produkter.

The Ritual of Ayurveda

Rejuvenating body scrub: Jeg blev virkelig positivt overrasket over denne serie, grundet den gode duft. Produktet har en virkelig skøn duft af indisk rose. Den indeholder krystalsalt fra Himalaya. Et lindrende lag olie bliver efterladt på huden. Den er let at smøre på med en skrubbehandske, og det skyldes nemt af i badet. Den renser og fungerer rigtig godt på huden. Ens hud bliver silkeblød efterfølgende.

Balancing body cream: Denne fede creme har den søde duft af indisk rose. Den indeholder Himalayahonning, hvilket giver intens næring til huden. Cremen er let at fordele på kroppen og masseres ind i huden på en mild og effektiv måde. Ens hud gøres blød og lækker bagefter.

The Ritual of Karma

Sun protection milky spray: Mælkespray med solfaktor 30. Sprayen indeholder en sammensætning af antioxidanter baseret på hvid te, naturlig E-vitamin og ginkgo biloba. Det er en fordel, at den er vandfast. Den er nem at påføre, men konsistensen klistre en smule og er lidt for tyk.

Sun protection face cream:.Det er en fed, fugtgivende creme med solfaktor 30 til ansigtet. og indeholder også en blanding af antioxidanter baseret på hvid te, naturlig E-vitamin og ginkgo biloba. Det er en fordel, at den absorberes hurtigt af huden.

Showerfoam full of kindness: Denne skummende kropsgel er beriget med hellig lotus og hvid te. Det er en lidt sjov konsistens. Når produktet kommer på, er det ret vandet. Når man så smøre det på huden, bliver det til tyk skum. Den gør huden silkeblød og får huden til at dufte skønt.

The Ritual of Jing

Instant care hand lotion: Det er en plejende og naturlige håndlotion med den afslappende duft af hellig lotus og de beroligende egenskaber ved jujube. Det er bare en af de håndcremer, som jeg bedst kan lide. Den har så god en duft, der bare lige er mig.

Inner peace hand wash: Det er en rigtig lækker håndsæbe i en dejlig let konsistens. Efter vask giver den efterfølgende en rigtig dejlig duft på hænderne. Denne håndsæbe er baseret på hellig lotus og jujube, som skal virke beroligende. Desuden er den PH-neutral, så den er meget mild for hænderne.

Relaxing body scrub: Denne scrub har fine partikler fra kinesisk bambus og en fed cremebase, der skrubber nænsomt, men fjerner alligevel døde hudceller og hydrerer uden at føles fedtet. Den har en skøn duft af hellig lotus og jujube. Den er også nem at bruge i badet, og den har en god effekt på huden.

The Ritual of Namaste

Natural niacinamide booster: Denne serum indeholder niacinamid, som er et vandopløseligt vitamin, også kendt som vitaminet B3, der hjælper med synligt reducere udseendet af mørke pletter og hjælper med at reducere uren hud og forstørrede porer. Den er meget let at påføre. Det er et produkt, som jeg vil gøre til en del af min skønhedsrutine.

Hydrating sheetmaske: Masken er beriget med et fugtighedsserum, som er baseret på hyaluronsyre og aloe vera for at blødgøre, berolige og fugte huden i dybden. Den er nem at påføre og fugter og blødgører huden rigtig godt.

Natural lipcare

Rescue Balm læbepomade: Den indeholder en naturlig blanding baseret på naturlige blødgørende midler, voks og olier, der hjælper med at pleje solskadede læber og samtidig give dem fugt. Kombinationen af sheasmør og E-vitamin giver intens næring til tørre og sprukne læber. Den virker og fugter så godt.

Sugar Polish: Den indeholder naturlige sukkerkrystaller, sheasmør og den naturlige antioxidant E-vitamin. Dette fjerner de døde hudceller og tørre flager, mens det rige sheasmør giver huden næring. Den er meget effektiv og trænger hurtigt ind i mine læber, som efterlades bløde og lækre.

Sacred Saffron mini duftpinde: De er fra den luksuriøse kollektion til hjemmet "Private Collection". Duftpindene dufter af en skøn krydret duft af safran. Det er en krydret duftblanding kombineret af lyserøde peberagtige noter med dyrebare safran, ingefær og nellike. Røgelse giver en krydret, røget fornemmelse, som suppleres af varme noter af rav.


Jeg vil anbefale jer at tjekke sommerudsalget ud hos Rituals, som har op til -50% lige nu.

Reklame / Indlæg lavet i samarbejde med Rituals.

Synes godt om