Moodboard for now

Billeder er fundet på Pinterest.

Vi skriver nu februar i kalenderen. Tiden flyver afsted, og der har været meget at se til på det sidste. De sidste to dage har jeg haft fri fra arbejde, da jeg skal arbejde weekend. Mine vagter fungerer sådan, at jeg har fri to dage ugen op til en arbejdsweekend og fri en dag ugen efter. Det er rart at have fri på hverdage. Det er med at se positivt på det. Når alt kommer til alt, ville jeg helst arbejde hverdage fra 8-16, men sådan er min branche bare ikke, desværre. Det er vigtigt for mig lige at pointere, at jeg er glad for at være i branchen og arbejde med tøj og kundeservice. Måske handler det mere om, om man er tilfreds på sin arbejdsplads?

For tiden står vi lidt i en venteposition herhjemme. Vi er ved at sælge vores lejlighed, da vi gerne vil finde en lejlighed, som er større. Vi havde også set og budt på en fin lejlighed, men den fik vi desværre ikke. Sådan er gamet bare. Jeg håber, at der snart kommer en ligeså fin lejlighed til salg igen.

De ovenstående billeder inspirer mig meget. Jeg kan virkelig bruge de to citater. Det er så rigtigt, og det giver mig håb. I mens vi venter, er jeg løbende ved at sælge de møbler, som vi ikke skal have med videre, hvilket er nærmest alle. Siden vi flyttede ind for fem år siden, har min indretningsstil og stil generelt ændret sig. Min stil er meget simpel og minimalistisk, men med et twist. Jeg kører farverne hvid, sølv, sort og træ, da de komplimenterer hinanden godt i indretningen. Jeg synes, at det er sjovt at planlægge, hvilke møbler, vi skal købe, så indretningen passer sammen. Når foråret og sommeren nærmer sig, skal jeg have købt lange kjoler i strik eller rib. De er så feminine og kan styles med alt fra sneakers til stiletter.

Jeg håber, at I får en dejlig dag.

Synes godt om