Fragrance your home

Jeg er meget glad for mærket RITUALS. Alle deres produkter er af høj kvalitet, til en pris, hvor alle kan være med. RITUALS har et meget stort udvalg af produkter og forskellige serier, der har hver sin duft.

Denne gang har jeg købt duftlys til badeværelset og duftpinde til køkkenet. Køkkenet er uden tvivl det, som trænger mest til at blive fornyet, men vi finder det ikke relevant, da vi ikke ser en fremtid i lejligheden.

De er begge fra Rituals’ luksuriøse kollektion til hjemmet "Private Collection". Duftpindene giver en skøn og diskret duft af enebær og frisk kardemomme, samt har en krydret kerne blandet med lækker ylang ylang, efterfulgt af patchouli, vetiver og kraftige noter af rav. Duftlyset er baseret på grøn vetiver, som også er kendt som “roens olie”. Derfor skabes fred og ro, når man tænder dette fine stearinlys. Duftlyset kan brænde i op til 60 timer.

Både duftlyset og den smukt designede glasflaske til duftpinde er en stilfuld måde til at sprede duft i dit hjem. Og så ser det ret pænt ud i indretningen.

Synes godt om

Kommentarer