Believe in yourself

Citat fra pinterest.dk

Forleden hørte jeg noget, som satte nogle tanker i gang hos mig. Der er mange piger, som kæmper med dem selv. Mange er kede af at være dem, kede af deres udseende eller søger det perfekte. Ja, vi sammenligner os hele tiden med hinanden, men det behøver ikke at gå videre end det. Det er så ærgerligt, at man ikke kan acceptere, at vi er forskellige, lever livet forskelligt og, at vores udseende er forskellige. Jeg synes, at det er helt fint at få inspiration af andre og inspireres af andres stil, livsstil eller holdning, men det er mindst lige så vigtigt at have sig selv med hele vejen. Det er helt fint at arbejde med sig selv og sin situation, men det vigtigste er at acceptere, hvordan ens liv ser ud og finde glæden ved dette.

Først og fremmest skal man tænke på sig selv og spørge sig selv ”hvad synes jeg om dette?”, og ”hvordan ser det ud, det jeg ser på nu?”. Især i disse tider med sociale medier, hvor man ser de kendte poste forskellige flotte billeder, er det med at sætte tingene i relief. De har måske økonomien eller bliver betalt for at fremvise det på billedet.

Det er nogle issues, som jeg også har haft. Men med alderen har jeg ligesom accepteret mit liv, hvordan jeg ser ud og, hvordan jeg er som person. Jeg er selv god til at finde de positive ting ved tilværelsen. Jeg inspireres også alle mulige steder fra, men det påvirker mig slet ikke negativt. Jeg inspireres til nye steder, nyt tøj eller oplevelser. Man kan altid arbejde med sig selv indvendigt og udvendigt. Man kan forbedre sig på forskellige punkter, men man skal aldrig lave om på sig selv og, hvordan man er som person, for andres skyld.

Synes godt om

Kommentarer