A good kale salad

MUMS, siger jeg bare. Det er så en af de få opskrifter på bloggen - måske jeg skulle begynde på det noget mere? I hvert fald tænkte jeg lige, at jeg ville dele opskriften på denne grønkålssalat, som jeg laver til vores julebord hvert år. Det er en opskrift, som jeg har fundet online for nogle år siden. Det er en rigtig juleret, som jeg synes smager så godt. Grønkål og æbler er simpelthen en perfekt kombination. En anden fordel er, at salaten er rigtig god til kød.

Her er opskriften og glædelig jul:

Du skal bruge:

2-3 æbler
3 dl hakket grønkål
1 rødløg
Kerner af 1 granatæble

Dressing
1 spsk grov dijonsennep
2 spsk olie
1 spsklys vineddike evt. hvid balsamico
Salt og peber
35 g valnøddekerner


Du starter med at tage en større skål til salaten og en lille skål til dressingen. Så fjerner du kernehus fra æblerne og snitter dem fint. Derefter fjerner du stokken fra grønkålen og snitter bladene meget fint. Så vasker du let grønkålen, så grønkålen falder sammen. På den måde bliver kålen langt mere delikat at spise. Derefter skære du løg i små tern. Bland det hele sammen i passende mængder. Derefter tilføjer du granatæblekernerne i salaten. Så laver du dressingen. Du tager dijonsennep​, olie, balsamico​-eddike, salt og peber og røre det sammen. Derefter hakker du valnøddekernerne og tilføjer i blandingen. Derefter blander du dressingen omhyggeligt med salaten.

Synes godt om

Kommentarer